Potmeer 1
3645 WX Vinkeveen
tel. 0297-26 39 51

     
        | home | pakketten |      
     


Om u een indicatie van de kosten van een website te kunnen geven, heeft Wouter de Haan WebDesigN een aantal pakketten.

De piccolo-website:
Deze website is uw visitekaartje op internet. Een compacte site, maar met alle informatie: een welkomstpagina, een vervolgpagina met aanvullende informatie en een contactpagina met route-gegevens en evt. een contactformulier. De piccolo-website kost 300,00.

De basis-website:
Hier heeft u 5 pagina's ter beschikking. Mr mogelijkheden voor het toevoegen van tekst en plaatjes. De inhoud van uw website bepaalt u uiteraard zelf, 375,00 500,00.

Maatwerk-website:
Ook het tarief is maatwerk: vraag een offerte

Content Management Systeem:
Optioneel kunnen wij uw website voorzien van een CMS, hiermee kunt u zelf de teksten op uw website aanpassen en actualiseren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Briefpapier en nieuwsbrieven:
Al uw emails in Outlook kunt u voorzien van uw eigen briefpapier(achtergrond) en layout.
Uw emails zijn herkenbaar, uw bedrijf is herkenbaar. Tevens hebben wij de mogelijkheid om uw nieuwsbrieven vorm te geven. Vanaf 100,00. Klik hier voor tariefvoorbeelden van drukwerk.

Onderhoud:
Als uw website klaar is, is het belangrijk om de informatie up-to-date te houden. Met verouderde informatie jaagt u uw klanten weg. Alle door u aangeleverde mutaties worden snel door ons verwerkt. Wij rekenen hiervoor een uurtarief van 50,00. U kunt hiervoor ook een jaarabonnement afsluiten, vanaf 150,00. Klik hier voor een actueel tarievenoverzicht.

       
         

 

   
   

|  sitemap  |

   

             

   
       

2001-2020 Wouter de Haan WebDesigN