Check je contactformulier!

Wij kunnen wel controleren of het formulier verzonden wordt, maar niet of het ook echt bij jou aankomt. Controleren of het formulier daadwerkelijk in jouw mailbox komt kan je alleen zelf.

Jij hebt als enige toegang tot jouw mailbox: doe dus regelmatig een check en verstuur bijvoorbeeld elke maand ter controle een bericht via het contactformulier op jouw website. Dan weet je zeker dat alles goed werkt en mis je geen berichten van cliënten of relaties.

Provider MijnDomein is begin 2023 overgestapt naar een nieuw hostingplatform (Soverin) waardoor er ook verschillende mailinstellingen t.a.v. het berichtenverkeer via de website veranderen. Ook andere hosters kunnen wijzigingen doorvoeren. Een update van het CMS of een PHP wijziging welke door de hoster wordt doorgevoerd kunnen ook van invloed zijn op de juiste werking van het formulier. Bij elke update wordt het formulier ook door ons getest, maar als je zelf checkt kom je er als eerste achter als er iets misgaat: trek dan ook gelijk aan de bel!

Edit 10-02-2024